اُپرا(Opera) یک مرورگر رایگان اینترنت است. امروز، بعد از این که تلگرام فیلتر شد تصمیم به معرفی‌اش گرفتم چون اپرا یکی از بهترین راه‌ها برای دست‌رسی آسان به تلگرام است. اما اپرا چه ویژگی‌هایی دارد که متمایزش می‌کند؟ من به صورت خلاصه این ویژگی‌ها را توضیح می‌دهم و پاسخی به بعضی از مشکلاتی می‌دهم که کاربران در هنگام مهاجرت به یک مرورگر جدید دارند

اپرا

• اپرا یک داخلی دارد: اپرا دارای یک فـیلترشـکن داخلی است. کیفیت این فـیلترشـکن برابر با نمونه‌های پولی یا پریمم فـیلترشـکن‌های معروف موجود در بازار است.

اپرا
  • اپرا یک تلگرام داخلی دارد: برای دست‌رسی راحت‌تر کاربران به پیام‌رسان‌هایشان. اپرا پیام‌رسان‌های محبوبی را به صورت ساخت‌داخلی عرضه کرده. یعنی همان‌طور که در عکس می‌بینید سمت چپ این مرورگر یک نوار وجود دارد که می‌توان نمایهٔ چند پیام‌رسان (از جمله تلگرام) را بر روی آن دید. و با استفاده از آن‌ها می‌توانید داخل خود اپرا به این پیام‌رسان‌ها دسترسی پیدا کنید.اپرا

خوب، حال با کمک فـیلترشـکن داخلی اپرا و تلگرام داخلی آن مشکل فـیلترینگ حل می‌شود. اما اپرا چه امکانات دیگری دارد؟

• اپرا سریع و امن است: هستهٔ داخلی اپرا کرومیوم است. پس چندان نگران سرعت نباشید.
  • اپرا یک ضدتبلیغ داخلی دارد: اپرا دارای یک ضدتبلیغ داخلی بسیار قدرت‌مند است. پاپ‌آپ‌های مزاحم را بلوکه می‌کند و با بلوکه کردن تبلیغ‌های موجود در سایت‌ها به سریع‌تر شدن بازگشایی صفحه کمک می‌کند
    اپرا
  • اپرا باتری کمی مصرف می‌کند: این مرورگر دارای یک battery saver داخلی است که تا 50% به کمتر مصرف شدن باتری کمک می‌کند
  • اپرا توربو، بهترین امکان اپرا: توضیحی راجع به توربو اپرا نمی‌دهم. برای علاقه‌مندان بگویم که چیز بسیار خوبی است. این‌جا بخوانید.

خوب، فرض کنیم که شما پذیرفتید که اپرا مرورگر خوبی برای این دور و زمانهٔ پر زد و بند است. اما حالا مشکلاتی برای مهاجرت به یک مرورگر جدید دارید. در این جا چند مشکل عمده را بررسی می‌کنیم:

مهاجرت برام خیلی سخته چون تمام اطلاعاتم تو مرورگر قبلیم هست. مثلا بوک‌مارک‌هام یا تاریخچهٔ مرورگرم. چی کار کنم؟

مشکلی نیست! می‌تونین همش رو به سادگی انتقال بدین. این‌جا توضیح داده‌شده.

ولی من از کروم یا موزیلا استفاده می‌کنم و کلی افزونه(extention) دارم که به کارم می‌یاد و اگه بیام به اپرا بهشون دسترسی ندارم چون افزونه‌های اپرا خیلی کمه. چی کار کنم؟

نگران نباشید! تقریباً تمام افزونه‌های کاربردی موزیلا در بازار گوگل موجود هست و شما با استفاده از افزونهٔ Install Chrome Extensions در اپرا می‌توانید افرونه‌های کروم را نصب کنید

اما رمز‌هام چی؟ رمز‌هامو چی‌ کار کنم؟

اگر تا حالا رمزهایتان را در مرورگرتان ذخیره می‌کردید! به این اشتباه ادامهٔ ندهید. با ذخیره کردن رمزهایتان بر روی افزونه‌های موجود آن‌ها را انتقال دهید. به این‌جا رجوع کنید.

دمت گرم.

قربانت

این مشخصات برای نسخهٔ دسک‌تاپ اپرا هست و نسخهٔ موبایلی آن بعضی از این امکانات از جمله فـیلترشکن و تلگرام را ندارد. نسخهٔ دسک‌تاپ را می‌توانید از این‌جا یا این‌جا دانلود کنید.

کلمات کلیدی: اوپرا اپرا مرورگر بروزر تلگرام فیلتر

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

نرم افزار Case John وب نامه شفیعی مطهر مطالب درسی متوسطه اول مجله ای متفاوت در زمینه ی فرهنگ و هنر مطالب بدرد نخور برای شما خرازی آنلاین ماشین های لوکس