اُپرا(Opera) یک مرورگر رایگان اینترنت است. امروز، بعد از این که تلگرام فیلتر شد تصمیم به معرفیاش گرفتم چون اپرا یکی از بهترین راهها برای دسترسی آسان به تلگرام است. اما اپرا چه ویژگیهایی دارد که متمایزش میکند؟ من به صورت خلاصه این ویژگیها را توضیح میدهم و پاسخی به بعضی از مشکلاتی میدهم که کاربران در هنگام مهاجرت به یک مرورگر جدید دارند
خوب، حال با کمک فـیلترشـکن داخلی اپرا و تلگرام داخلی آن مشکل فـیلترینگ حل میشود. اما اپرا چه امکانات دیگری دارد؟
خوب، فرض کنیم که شما پذیرفتید که اپرا مرورگر خوبی برای این دور و زمانهٔ پر زد و بند است. اما حالا مشکلاتی برای مهاجرت به یک مرورگر جدید دارید. در این جا چند مشکل عمده را بررسی میکنیم:
مهاجرت برام خیلی سخته چون تمام اطلاعاتم تو مرورگر قبلیم هست. مثلا بوکمارکهام یا تاریخچهٔ مرورگرم. چی کار کنم؟
مشکلی نیست! میتونین همش رو به سادگی انتقال بدین. اینجا توضیح دادهشده.
ولی من از کروم یا موزیلا استفاده میکنم و کلی افزونه(extention) دارم که به کارم مییاد و اگه بیام به اپرا بهشون دسترسی ندارم چون افزونههای اپرا خیلی کمه. چی کار کنم؟
نگران نباشید! تقریباً تمام افزونههای کاربردی موزیلا در بازار گوگل موجود هست و شما با استفاده از افزونهٔ Install Chrome Extensions در اپرا میتوانید افرونههای کروم را نصب کنید
اما رمزهام چی؟ رمزهامو چی کار کنم؟
اگر تا حالا رمزهایتان را در مرورگرتان ذخیره میکردید! به این اشتباه ادامهٔ ندهید. با ذخیره کردن رمزهایتان بر روی افزونههای موجود آنها را انتقال دهید. به اینجا رجوع کنید.
دمت گرم.
قربانت
این مشخصات برای نسخهٔ دسکتاپ اپرا هست و نسخهٔ موبایلی آن بعضی از این امکانات از جمله فـیلترشکن و تلگرام را ندارد. نسخهٔ دسکتاپ را میتوانید از اینجا یا اینجا دانلود کنید.
کلمات کلیدی: اوپرا اپرا مرورگر بروزر تلگرام فیلتر
درباره این سایت