امروز فهمیدم که ۷ و ۸ فروردین کنسرت یکی از نوازندههای محبوب من لئو روخاس هست(سایتها به اشتباه روجاس مینویسند، «j» در اسپانیایی «خ» تلفظ میشود مثل Víctor Jara که ویکتور خارا تلفظ میشود).
من سهچهار سال پیش با روخاس آشنا شدم فکر کنم یک بار در یک برنامهٔ استعدادیابی هم دیده بودمش. در آن زمان سازهای بادی سرخپوستیای که استفاده میکرد برای من تازگی داشت. سازهایی مثل موسیقار* سرخپوستی یا یک فلوت بزرگ سرخپوستی که هنوز اسمش را نمیدانم. برای همین پیگیر کارهایش شدم. در بین کارهایش یک کار بسیار دلنشین بود. یادم است آن روزهای اولی که گوشش میدادم باورم نمیشد آهنگی به این زیبایی را میشود یا چند نی چوبی زد.
بشنویم، El Condor Pasa(کاندور* عبور میکند) از Leo Rojas
دریافت
حجم: 4.49 مگابایت
*موسیقار: دستهای از نی که به ترتیب اندازه به هم بسته شدهاند.
*کاندور: نوعی کرکس است.
پ.ن: البته من بعدها فهمیدم که اصل این موسیقی مال خودش نیست و از آهنگی به همین نام گرفته. در هر صورت با این که کارش کپی بود اما نسخهبرداری خوبی کرد.
آهنگ اصلی را بشنویم، El Condor Pasa(کاندور عبور میکند) از گروه Simon & Garfunkel
دریافت
حجم: 9.9 مگابایت
بهروزرسانی: بیشتر از یک سال بعد از انتشار این پست متوجه شدم که حتی گروه Simon & Garfunkel هم این آهنگ را کاور کرده بودند. اصل این آهنگ برای کشور پرو هست که بیشتر از صد سال پیش یعنی در سال 1913 و توسط دنیل آلومیا روبلس(Daniel Alomía Robles) ساخته شده. میتونین ویکیپدیای انگلیسی این آهنگ رو ببینید. و به اصل این آهنگ در یوتیوب گوش بدین.
درباره این سایت